Arrel de la web > Informa’t! > Notícies > PSM-IV-ExM rebutja el desallotjament de l’assemblea del 15-M

PSM-IV-ExM rebutja el desallotjament de l’assemblea del 15-M

dimecres 16 de maig de 2012

La coalició PSM-IV-ExM considera que el desallotjament de l’assemblea que els col·lectius del moviment 15-M varen celebrar després de la manifestació del passat dissabte a la plaça Espanya, és del tot injustificat i desproporcionat.

Com es va poder veure durant la manifestació i la posterior assemblea, les accions de protesta es varen fer de forma totalment pacífica i cívica. No obstant això, la policia va dissoldre l’assemblea, sense intentar prèviament cap tipus de diàleg ni negociació amb les persones participants.

PSM-IV-ExM considera que aquest comportament repressiu no és més que una nova mostra de l’intent del PP de silenciar les veus crítiques i de criminalitzar les persones que treballen en favor d’un aprofundiment democràtic, de la justícia social i de la participació activa de la ciutadania en els afers públics.

Per això, la coalició considera que enlloc de desallotjar i reprimir, és necessari treballar conjuntament amb aquests col·lectius i facilitar el debat públic de qualsevol tipus.

Respondre a aquest article

També et podria interessar: