Arrel de la web > Espais de treball > Espai d’Economia i Treball > MÉS per Palma reparteix informació sobre l’Ordenança In-Cívica avui al centre (...)

1 vot

MÉS per Palma reparteix informació sobre l’Ordenança In-Cívica avui al centre de Ciutat

dijous 6 de març de 2014

Els regidors continuen amb la campanya informativa i de mobilització per aturar aquesta norma repressora i moralista que ens retorna 40 anys enrere i que no preveu cap mesura positiva per fomentar la convivència i donar resposta als problemes socials

Abans que finalitzi el termini per presentar al·legacions a la normativa que pretén regular el comportament als nostres carrers des d’un punt de vista repressor i moralista, els regidors de Palma Antoni Verger, Antoni Noguera i Neus Truyol continuen amb la campanya informativa. Aquesta normativa està impulsada per l’equip de govern de Cort i es troba en període d’al·legacions, que finalitza el dissabte 8 de març.

"Necessitam que tots i totes siguin conscients dels perills d’una Ordenança del Civisme que no preveu cap mesura positiva per fomentar la convivència, i que tan sols pretén ocultar, sancionar i perseguir aquelles conductes que són molestes per al PP”. La regidora Neus Truyol lidera aquesta campanya informativa i de mobilització ciutadana alerta que l’equip de govern de Cort pretén eradicar del paisatge urbà tot el que li molesta, com són les prostitutes i els rodamons, sense afrontar la problemàtica social real que hi ha darrera”.

La coalició ecosobiranista de Ciutat exigeix al PP que retiri aquesta ordenança i aturi la seva tramitació i que fixi els seus objectius com a governants de tots i totes les ciutadanes de Palma en millorar i augmentar la política social i de treball comunitari. “El PP sol sap aplicar mesures policials a problemes socials i si sigueix endavant té el perill de generar una greu fractura social”, afegeix la regidora Truyol.

MÉS per Palma segueix recollint al·legacions en contra de l’Ordenança i preveu arribar a la xifra de 2.000 al·legacions abans que finalitzi el termini.

Podeu trobar aquesta informació i d’altra a la web de la campanya http://www.mespermallorca.cat/campanyes/article/aturem-l-ordenanca-in-civica-de

També et podria interessar: