Arrel de la web > Qui Som > Els comptes clars

Els comptes clars

A IniciativaVerds estam compromesos amb la transparència i per això publicam els nostres pressuposts, així com els ingressos i les depeses.

 • Cort ha de cedir a les entitats terrenys per cultivar

  11 de març de 2013, a Qui Som > Els comptes clars

  La regidora Marisol Fernández presenta una moció al Ple de l’Ajuntament per facilitar la feina a entitats com l’Associació “Cultivando la Tierra Cultivas Tu Futuro” per posar en marxa els horts urbans que suposen una alternativa viable a la crisi perquè representa un sistema d’autoabastiment alimentari per a moltes persones sense recursos, a l’atur i amb ganes de fer feina.

 • Ingressos i despeses 2012 IniciativaVerds

  20 de febrer de 2013, a Qui Som > Els comptes clars

  Presentam el detall dels ingressos i despeses d’IniciativaVerds durant l’any 2012. Aquests comptes varen ser aprovats pel Consell Polític que es va celebrar el 12 de gener de 2013 a Santa Margalida. INGRESSOS PARTIDA PRESSUPOSTAT ENTRADA REAL VARIACIÓ Entrades diverses 5.000,00 € (...)

 • Previsió comptes 2013 IniciativaVerds

  20 de febrer de 2013, a Qui Som > Els comptes clars

  Presentam la previsió d’ingressos i despeses d’IniciativaVerds per l’any 2013. Aquests pressupost va ser aprovat pel Consell Polític que es va celebrar el 12 de gener de 2013 a Santa Margalida. Previsió d’entrades ENTRADES QUANT. MESOS TOTAL Entrades diverses 3.000,00 € Bonos, (...)