Arrel de la web > Qui Som > Assemblees i Congressos

Assemblees i Congressos

Subseccions

 • 5a Assemblea | Novembre 2018

 • Assemblea Constituent. 6 de novembre 2010

  Documentació de l’assemblea constituent d’IniciativaVerds, que tingué lloc els dies 5 i 6 novembre de 2010 després d’un procés de convergència entre Els Verds de Mallorca i Iniciativa d’Esquerres, un procés per a constituir una nova força progressista i ecologista, més dinàmica i amb major presència en l’espai polític balear.

 • Congrés Extraordinari. 1 d’octubre 2011

  IniciativaVerds va realitzar un congrés extraordinari el 1er d’octubre de 2011. El congrés tenia com objectiu tant servir per definir la nostra estratègia immediata (eleccions generals) i a mig termini (Projecte estatal EQUO), com la nostra manera de funcionar (reglament de participació) que ha de ser coherent amb els nostres principis i amb la democràcia profunda que defensam tant nosaltres com bona part de la societat. En aquesta secció trobareu els documents aprovats i les resolucions. Podeu trobar un resum del congrés a aquest article que vàrem publicar: INICIATIVAVERDS celebra el seu i (...)

 • 2n Congrés. 16 Juny 2012

  A aquesta pàgina podeu trobar tota la informació relativa al 2n Congrés d’INICIATIVAVERDS Es celebrarà a Palma el proper 16 de Juny de 2012 a partir de les 09:30h al Teatre Sindical de CCOO (Carrer Francesc de Borja Moll, 5 - Palma) Veure mapa a google maps

  • Tesis Polítiques

   Vos deixam aquí els documents amb les tesis polítques d’INICIATIVAVERDS-EQUO. Podeu enviar les vostres aportacions fins les 15h de dia 6 de Juny. Pots llegir i comentar les esmenes per separat 1. Tornar enrere és impossible. Iniciem una nova transició. 2. Democràcia real per revisar-ho tot en clau de reapropiació. 3. Un partit en moviment, amb els moviments i en el conflicte. 4. Un “tercer espai” polític diferenciat del PP i el PSIB 5. Un partit líquid i cooperatiu per afrontar les incerteses. 6. Cap a un projecte estatal i europeu coherent o bé descarregar-te els documents sencers: (...)

 • Assamblea Oberta pel Tercer Espai

  Enfortim la coalició: construïm l’instrument del canvi

 • 3a Assembles IV-EQUO. Anam a MÉS

 • 4t Congrés. 2 d’abril de 2016

  El 4t Congrés d’IniciativaVerds arriba després de més d’un any de canvis profunds en la vida política, però d’una crisi social, econòmica i ecològica que segueix igual. La nostra aposta estratègia per MÉS ha estat un encert, i ara tenim l’oportunitat de posar en pràctica les nostres propostes polítiques des d’una posició de poder institucional indubtable, malgrat les mancances. És l’hora d’aprofitar aquesta presència institucional i la influència social d’IniciativaVerds-Equo i de MÉS per definir i iniciar una transició cap a una Mallorca solidària, sostenible i sobirana com plantejàvem al nostre II Congrés, (...)