Arrel de la web > Partit

Partit

Subseccions

 • Assemblees i Congressos

  Aquí podreu trobar tota la informació, documentació i contingut multimèdia de les Assemblees i els Congressos que celebra INICIATIVAVERDS-EQUO Mallorca 6 de novembre 2010 Assemblea Constituent (+) Iniciativa d’Esquerres i Els Verds de Mallorca, avançam plegats 1 d’octubre 2011 Congrés extraordinari (+) Eleccions Generals 2011, cap passa enrera! 16 de juny 2012 2n Congrés (+) Societat Sostenible Solidaria Sobirana

  • Assemblea Constituent. 6 de novembre 2010

   Documentació de l’assemblea constituent d’IniciativaVerds, que tingué lloc els dies 5 i 6 novembre de 2010 després d’un procés de convergència entre Els Verds de Mallorca i Iniciativa d’Esquerres, un procés per a constituir una nova força progressista i ecologista, més dinàmica i amb major presència en l’espai polític balear.

  • Congrés Extraordinari. 1 d’octubre 2011

   IniciativaVerds va realitzar un congrés extraordinari el 1er d’octubre de 2011. El congrés tenia com objectiu tant servir per definir la nostra estratègia immediata (eleccions generals) i a mig termini (Projecte estatal EQUO), com la nostra manera de funcionar (reglament de participació) que ha de ser coherent amb els nostres principis i amb la democràcia profunda que defensam tant nosaltres com bona part de la societat. En aquesta secció trobareu els documents aprovats i les resolucions. Podeu trobar un resum del congrés a aquest article que vàrem publicar: INICIATIVAVERDS celebra el seu i (...)

  • 2n Congrés. 16 Juny 2012

   A aquesta pàgina podeu trobar tota la informació relativa al 2n Congrés d’INICIATIVAVERDS Es celebrarà a Palma el proper 16 de Juny de 2012 a partir de les 09:30h al Teatre Sindical de CCOO (Carrer Francesc de Borja Moll, 5 - Palma) Veure mapa a google maps

   • Tesis Polítiques

    Vos deixam aquí els documents amb les tesis polítques d’INICIATIVAVERDS-EQUO. Podeu enviar les vostres aportacions fins les 15h de dia 6 de Juny. Pots llegir i comentar les esmenes per separat 1. Tornar enrere és impossible. Iniciem una nova transició. 2. Democràcia real per revisar-ho tot en clau de reapropiació. 3. Un partit en moviment, amb els moviments i en el conflicte. 4. Un “tercer espai” polític diferenciat del PP i el PSIB 5. Un partit líquid i cooperatiu per afrontar les incerteses. 6. Cap a un projecte estatal i europeu coherent o bé descarregar-te els documents sencers: (...)

 • Aplicació IniciativaVerds per al teu dispositiu Android

  13 de juny, a Partit

  IniciativaVerds t’ofereix la possibilitat de seguir l’actualitat del partit amb una aplicació per a dispositius Android. Des d’aquesta aplicació tindreu un accés més directe a la web, les notícies, l’agenda, els perfils de twitter, facebook i youtube, etc. Des de l’aplicació es podrà fer un seguiment (...)

 • L ’Institut Triangle de Mar Blava celebrà la seva jornada anual a Maó.

  27 de maig, a Partit

  L ’Institut Triangle de Mar Blava és una institució vinculada a la Fundació Nous Horitzons de Catalunya i que agrupa a col·lectius i persones d’arreu del Països Catalans que té cinc anys de vida. Formen part, per tant , de l ’Institut a part dels membres de la Fundació Nous Horitzons, companys i (...)

 • Participa!

  19 d'abril, a Partit

  Pots participar a INICIATIVAVERDS-EQUO Mallorca de moltes maneres diferents: Dona la teva opinió a les noticies que anam penjant diariament. Vols rebre informació de les nostres convocatòries d’activitats? Fes-te simpatitzant i rebràs les nostres convocatòries, el butlletí electrònic amb (...)

 • Amics d’INICIATIVAVERDS

  10 d'abril, a Partit

  Els nostres referents: Els nostres companys de coalició:

 • On som?

  12 de gener, a Partit

  Ver INICIATIVAVERDS en un mapa más grande

 • Agenda d’actes

  3 de març de 2011, a Partit

  7 events Jubilats per Mallorca Dissabte 4 d'agost 08:00-18:00 Port d’Alcúdia, Sa Pobla Massa crítica Dissabte 4 d'agost 10:45-12:00 Plaça d’Espanya Jubilats per Mallorca Diumenge 5 d'agost 08:00-18:00 Sa Pobla, Búger, Llubí Jubilats per Mallorca (...)

 • Subscripció calendari IV

  26 de novembre de 2010, a Partit

  Si vols estar al dia de les activitats que organitza o recomana IniciativaVerds, subscriu-te al nostre calendari.

  Afegeix l’enllaç anterior a qualsevol programa que accepti la subscripció a calendaris amb el format iCalendar (per exemple, Mozilla Thunderbird+Lightning o al teu google calendar).

 • Organigrama

  6 de novembre de 2010, a Partit

  Pendent d’actualització

 • Agòra Virtual d’IniciativaVerds

  Àgora Virtual d'IniciativaVerds
  20 de setembre de 2010, a Partit

  L’Àgora Virtual d’IniciativaVerds és una eina que neix amb la intenció d’afavorir el debat, l’intercanvi d’idees i d’informacions entre els membres d’IniciativaVerds. Serà la seu electrònica del partit, dels seus espais de treball i de les diferents assemblees locals. En cap cas substituirà les necessàries (...)

 • Filiació

  28 de juliol de 2010, a Partit

  Si creus en el nostre projecte, suma’t-hi! Emplena i imprimeix la fitxa que trobaràs a continuació. Ens la pots entregar al nostre local o bé envia a info@iniciativaverds.org. La quota d’afiliació és de 10€ al mes. Per joves, pensionistes o persones amb dificultats econòmiques podran fer aposrtacions (...)