Arrel de la web > Accions amb Iniciativa > IV a Mallorca > Progressistes per Sóller

Progressistes per Sóller

http://progressistesxsoller.balearweb.net/

Articles

 • Sí: heu perdut el nord. Vocabulari d’un any de govern (II)

  13 de juny, per  progxsoller — General
  La setmana passada férem un tast del que ha donat de si el primer any de govern de l’equip de govern municipal del PP. Avui acabam el repàs de l’any de les promeses congelades i espenyades. Llengua: Simarro s’ha alineat a través de mocions de Ple amb la creuada “anticatalà” que inicià el seu partit i (...)
 • Sí: heu perdut el nord. Vocabulari d’un any de govern (I)

  8 de juny, per  progxsoller — General
  Sí, efectivament, algú ho ha escrit i ha estat profeta: heu perdut el nord. El discurs de presa de possessió d’en Carlos Simarro, parlant d’honestedat, sostenibilitat, participació... sonava bé, el dia de la investidura, el mes de juny de l’any passat. Però el repàs de l’any de la democràcia segons el (...)
 • HA PASSAT UN ANY I ...

  30 de maig, per  progxsoller — General
  Aquests dia farà un any que el Partit Popular va passar a governar la nostra Comunitat Autònoma, el Consell, l'Ajuntament i, fa uns mesos, el Govern de l'Estat (si bé pareix que ha passat més d'un any). La nostra realitat ha canviat. Estam millor que fa un any??? Hi ha més llocs de (...)
 • QUÈ MÉS ENS PODEN FER?

  2 de maig, per  progxsoller — General
  La passada setmana el ministre d'Economia espanyol De Guindos va i anuncia per al 2013 una pujada dels impostos per al consum (IVA, benzina, tabac...), quan ja ens han pujat l'IRPF i l'electricitat. Per altra banda, per la via ràpida dels reials decrets hem perdut drets sanitaris: es (...)
 • Suggeriments de Progressistes per Sóller (PSM-VI) per a la proposta de revisió del PGOU de Sóller

  25 d'abril, per  progxsoller — General
  Caldria tenir en compte les directrius que, amb prioritat màxima, es troben incloses al PLA D’ACCIÓ DE L’AGENDA LOCAL 21 DE SÓLLER, aprovada per unanimitat del consistori, que se citen a continuació: Des del Fòrum ciutadà es proposen els criteris que s’haurien d’introduir en el nou planejament (...)

0 | 5