Arrel de la web > Informa’t! > Notícies > La diputada d’IniciativaVerds critica la improvisació en la gestió d’un dret (...)

La diputada d’IniciativaVerds critica la improvisació en la gestió d’un dret bàsic com és la Salut amb el Govern del PP

dimarts 27 de març de 2012

El Parlament ha debatut avui la validació del Decret Llei de reestructuració del Servei de Salut de les Illes Balears, després del cessament del gerent de l’Ib-Salut fa unes setmanes, el Sr. Juan José Bestard. La diputada d’IniciativaVerds, que va qüestionar reiteradament les actuacions de l’antic gerent de l’Ib-Salut aportant proves del seu mal procedir, ha criticat que la Consellera de Salut no pot justificar la urgència d’aquest decret que no cerca altra cosa que pujar el sou als alts càrrecs del PP.

Santiago ha criticat també de forma molt dura que aquest sigui el 10è decret en 9 mesos de Govern del PP, quan Bauzà havia anunciat a l’inici de la legislatura la seva predisposició al “diàleg i consens”, i que utilitzi el Decret per anar en contra dels interessos de la majoria de ciutadans i ciutadanes, ja que es deroga el registre de Pacients pendents d’intervenció quirúrgica programada dels serveis de salut i el registre de pacients pendents de consultes externes i de proves diagnòstiques.

Finalment, la diputada d’IniciativaVerds ha recordat que per molt que intentin inventar nous arguments, aquest Decret el fa el govern per tapar la seva pròpia incapacitat de gestió del que és un dels pilars de l’Estat del benestar i els drets dels ciutadans, que és l’assistència sanitària, ja que el que hi ha a l’àrea de Salut és una crisi interna del propi PP ja que la consellera no va ser capaç de cessar el Sr. Bestard quan ho havia de fer.

Respondre a aquest article