Arrel de la web > Informa’t! > Notícies > INICIATIVAVERDS valora molt negativament les dades de l’EPA: un 28 % de (...)

INICIATIVAVERDS valora molt negativament les dades de l’EPA: un 28 % de balears en l’atur mentre el President visita un paradís fiscal

divendres 27 d'abril de 2012

Les dades de l’EPA fetes públiques avui són terribles, per a IniciativaVerds, ja que situen l’atur en el primer trimestre d’enguany en un 28% de la població de les Illes Balears, un 12% més que al mateix trimestre de l’any passat, amb un increment de més de 17.000 persones.

Una bona demostració dels efectes de la reforma laboral, que han donat facilitats per als acomiadaments, i d’unes polítiques generals d’ajustament i retallades, tant aquí com a l’EStat, que no fan més que destruir ocupació. Una dada que ha de preocupar ben molt, perquè per molt bones que siguin les previsions de la temporada turística d’aquest estiu, cada vegada es fa més difícil compensar la brutalitat de tanta destrucció de feina.

Una dada que mentre es desmantetllen les polítiques actives d’ocupació per part del PP, amb una inactivitat absoluta del SOIB, es produeix quan el conseller Bosch i màxim cap d’aquest organisme i el President Bauzà són de viatge a un paradís fiscal com Suïssa.

Respondre a aquest article

També et podria interessar: