Arrel de la web > Informa’t! > Notícies > Coalició PSM-IniciativaVerds-ExM demana al Govern que exigeixi el retorn (...)

Coalició PSM-IniciativaVerds-ExM demana al Govern que exigeixi el retorn dels doblers als implicats en la trama Matas-Alemany

dimarts 3 d'abril de 2012

El diputat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa Antoni Alorda ha exigit al Conseller de Presidència, Antonio Gómez, que en compliment de la sentència que condemna a Matas i Alemany per haver falsificat documents i malversat doblers públics, que es varen donar il·lícitament entre altres a l’Agència Balear de Notícies, exigeixi als beneficiaris que retornin els doblers a les arques públiques.

El conseller del PP ha tirat “balons fora”, afirmant que la sentència, a pesar de la unanimitat que hi ha sobre la seva fonamentació, està recorreguda al Suprem. No obstant, des de la coalició hem denunciat que allò que hauria d’incomodar al PP és haver d’exigir a diputats de la seva pròpia bancada, com Antoni Camps, diputat pel PP menorquí que va fer feina per a l’Agència Balear de Notícies, que retornin els doblers. Perquè llavors parlin d’herència.

Respondre a aquest article

També et podria interessar: