Arrel de la web > Informa’t! > Ateneu Pere Mascaró

Ateneu Pere Mascaró

http://www.ateneuperemascaro.org/

Articles

 • L'altra mirada 63 - juliol 2017

  13 de juliol, per  Ateneu Pere Mascaró — Activitats
  L'Altra Mirada del juliol és un monogràfic sobre els dos anys del canvi. Opinions i balanços redactats per David Abril, Pere Sampol i Mas, Joan Pau Jordà, Margalida Maria Ramis del Grup d'Ornitologia Balear, José Luis García de CCOO - Illes Balears, Jaume Mateu Martí de l' Obra Cultural Balear // (...)
 • Presentació de Fundacions Darder - Mascaró

  13 de juliol, per  Ateneu Pere Mascaró — Activitats
  Ahir, 12 de juliol, varem presentar Fundacions Darder – Mascaró! Després de 6 anys de feina conjunta Fundacions Darder Mascaró esdevindrà l'espai on dur a terme les activitats posant el focus en afrontar els reptes que el present i el futur del País demandaven ocupant un espai polític i social (...)
 • Acompanya'ns a la presentació de Fundacions Darder - Mascaró!

  5 de juliol, per  Ateneu Pere Mascaró — Activitats
  Estam realment molt contents d'haver trobat la manera de visibilitzar la feina conjunta de les Fundacions Emili Darder i Ateneu Pere Mascaró! Després de 6 anys de col·laboració d'ambdues entitats, hem desembocat en una marca que canalitzarà les activitats que el País necessita per impulsar (...)
 • Presentació de les conclusions de les jornades Un Esborrany de País

  4 de juliol, per  Ateneu Pere Mascaró — Activitats
  El passat 27 de juny vàrem fer una trobada per presentar les conclusions de les Jornades Un esborrany de país. Vos parlarem de la presentació de la publicació de totes les comunicacions a aquest article. En aquest cas, però, es va tractar de presentar les conclusions que ha fet Joan Colom per (...)
 • Usos i abusos a La Serra i als espais naturals

  8 de juny, per  Ateneu Pere Mascaró — Activitats
  El proper dilluns dia 12 de juny a les 20'00h a la capella de ses Escolàpies de Sóller, carrer Batac 25, hi haurà un interessant debat sobre els usos i abusos en els espais naturals, promogut per les nostres Fundacions. Esperam la vostra assistència! - (...)

0 | 5